FAQ

FAQ – Veel gestelde vragen

 

Via welk postorder bedrijf verzenden jullie?
Al onze pakketen worden verzonden via PostNL

Wat zijn de bijkomende kosten bij een bestelling?
Bij een aankoop onder de €100 hanteren wij €6,95 voor de verzending. Bij een aankoop boven de €100 euro zullen wij uw pakket gratis verzenden.

Mijn bestelling annuleren?
Wilt u, uw bestelling annuleren? Dan kunt u ons het best bellen, wij zijn te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur van maandag t/m vrijdag +31 (0) 013 543 5250 (lokaal tarief), dan regelen we het voor u.

Binnen hoeveel dagen wordt mijn geld teruggestort als ik mijn artikelen retourneer?
Wij betalen uw geld zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten retour hebben ontvangen, of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd.

Ruilen of retourneren bij de winkel, is dat mogelijk?
Ja dat is zeker mogelijk! U kunt uw bestelling kosteloos naar Gimbrere in Tilburg brengen om het artikel te ruilen of te retourneren. Neem de artikelen en de bon mee en alles wordt voor u geregeld.

Let op:
Er worden géén kosten in de winkel terugbetaald, de terugbetaling ontvangt u op uw bankrekening. Voor meer informatie over ruilen en retourneren klik hier.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.