Look of the day: tweede kerstdag

Look of the day: tweede kerstdag

Kerst betekent voor velen glitter en glamour, maar op tweede kerstdag doen veel mensen het rustig aan. Genoeg van die strakke jurkjes en high heels? Gooi die dan zeker op tweede kerstdag aan de kant. Voor ons betekent deze tweede kerstdag lekker relaxen met familie en vrienden en kijken we graag (slechte) kerstfilms. Ook voor een relaxte kerst hebben we outfit inspiratie. Welke is jouw favoriet? 

Outfit #1 Kraagjes trend
Zijn jullie al op de hoogte van de kraagjes trend? Draag een kraagje onder een trui voor een chique sophisticated look. Dit kan natuurlijk door een blouse onder je trui te dragen, maar je kunt ook kiezen voor een los kraagje.
Deze trui van Scotch & Soda heeft de kraagjes trend gecombineerd. Het blauwe kraagje zit namelijk vast aan de sweater. Draag de trui met opvallende sieraden waardoor je er direct ‘christmas proof’ uitziet.

Outfit #2 Lui in lurex
Deze shiny top en sweatpants van Zoë Karssen is gemaakt van lurex. Dit materiaal geeft de top en de broek een extra touch. Niet alleen zie je er feestelijk uit. Het materiaal zit ook nog eens heerlijk. Lekker lui in lurex op tweede kerstdag. Na de feestdagen kun je de top en de broek natuurlijk ook los van elkaar dragen. Combineer de top met een leuke jeans of ga voor een broek in een leather look. Shop the look hier.

Outfit #3 Am I having fun yet?
Relaxen en luieren. Dat is waar tweede kerstdag voor staat. En dat lukt gegarandeerd in deze trui van Zoë Karssen. Combineer hem met een trainingsbroek en genieten maar! Koop de trui van Zoë Karssen hier. 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Maxime Ambrosini
mambrosini93@gmail.com
Geen reactie's

Geef een reactie