Look of the week: HAPPY NEW YEAR

Look of the week: HAPPY NEW YEAR

Nog een paar dagen en dan kunnen we 2017  afsluiten en het nieuwe jaar feestelijk inluiden! Heb jij je outfit voor oud & nieuw al klaar liggen of kun je nog wel wat last minute inspiratie gebruiken? Gimbrère selecteerde vier outfits waarin je het nieuwe jaar goed kunt inluiden. HAPPY NEW YEAR!

Outfit #1 leather look
Geen zin in een jurkje? Een leren broek met een opvallende top en grote sieraden werkt altijd. Deze leren broek van Hugo Boss zit heerlijk en de fluwelen top van Ralph Lauren met trompetmouwen maakt de outfit helemaal af. Shop de look in één van onze filialen.

.

Outfit #2 Like a star
Sluit  2017 feestelijk af met de sterrenblouse uit de nieuwe collectie van Micheal Kors. Combineer de blouse met een zwarte broek of ga voor een leren broek of rok voor een edgy look.  Shop de blouse hier. 

Outfit #3 Lace it up
Ga voor sexy en sophisticated tijdens de jaarwisseling. Het doorzichtige kant bij deze Lori Dress uit de NIKKIE collectie zorgt voor een romantische uitstraling. Natuurlijk kun je deze jurk ook gewoon in 2018 dragen tijdens een chique diner of een date avec le boyfriend. Nog meer shoppen van de nieuwe collectie van NIKKIE? Klik dan hier. 

Outfit #4 All dressed up

We nemen groots afscheid van 2017 en gaan knallend het nieuwe jaar in. Daar hoort natuurlijk een chique outfit bij. Welke man staat nou niet met een pak op maat? Laat je adviseren bij één van onze filialen en ga stralend naar huis met een op maat gemaakt pak. De dames pakken groots uit met een prachtige jurk van Ralph Lauren. Draag ‘m met mooie sieraden en hoge hakken en we weten zeker dat jij het nieuwe jaar goed in zal gaan. Cheers!

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog steeds niet geïnspireerd? Kom dan langs in één van onze filialen. Onze stylisten staan klaar om je te adviseren zodat je het nieuwe jaar fashionable in kunt luiden. We wensen jullie een gelukkig nieuwjaar en natuurlijk hopen we jou weer te zien in 2018!

 

 

 

 

 

 

 

 

Maxime Ambrosini
mambrosini93@gmail.com
Geen reactie's

Geef een reactie