Look of the week: Peutery & Colmar

Look of the week: Peutery & Colmar

Verlang jij ook al zo naar het zonnetje en wat warmte? Helaas moeten we daar nog even op wachten want de kou is nog lang niet voorbij. Een klein geluk daarbij is dat we nog steeds kunnen genieten van onze mooie winterjassen. De look van deze week zijn de jassen van Peutery & Colmar. Shop de jassen in één van onze filialen. Leuk weetje: ze zijn ook nog eens in de sale! Keep yourself warm these winterdays!

Peutery
Peutery is een Italiaans kledingmerk dat bekend staat om de prachtige silhouetten en perfecte pasvormen. De jassen van Peutery worden ontworpen door professionele ontwerpers die streven naar de juiste combinatie tussen comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. De jassen zijn multifunctioneel, veelzijdig en zijn makkelijk te dragen tijdens allerlei activiteiten. Ga voor een klassieke look met de lange getailleerde jas van Peutery of draag juist een sportieve kortere variant. Shop de jassen voor dames én heren bij Gimbrère.

Colmar

Ook Colmar is afkomstig uit Italië en is van origine een wintersportmerk. De jassen van Colmar bevatten dan ook alle functionaliteiten zodat je optimaal kunt genieten van je wintersport. De voering van de Colmar jassen bestaat uit licht dons dat ervoor zorgt dat je heerlijk warm blijft tijdens koude dagen. Natuurlijk zijn de jassen niet alleen functioneel, maar ook heel fashionable. Door het softshell materiaal  zijn ze gemakkelijk meerdere seizoenen te dragen. Ideaal dus voor een wandeling, een fietstocht of voor casual gebruik. Colmar heeft dames en heren jassen in de collectie. Shop de jassen bij één van onze filialen of online. Klik dan hier. 

  

 

Maxime Ambrosini
mambrosini93@gmail.com
Geen reactie's

Geef een reactie