Perfect gifts for your Valentine

Perfect gifts for your Valentine

Over een paar dagen is het weer tijd om je geliefde in het zonnetje te zetten tijdens Valentine’s day!  Geen idee wat je je lover kunt geven? Bij Gimbrère kun je niet alleen terecht voor romantische avondjurken, maatpaken en date outfits. Ook hebben we kleine cadeautjes die je je geliefde kunt geven. Wij selecteerden de vier leukste items uit onze winkel. Shop ze in een van onze filialen. Happy Valentine’s Day!

Ketting van À la

Wil je je vriendin écht blij maken? Koop dan de À la Manaka ketting en bijpassende armband. De ketting is dun en subtiel, maar ontzettend mooi bij elke outfit. Kenmerkend voor dit merk is de unieke stijl. De producten zijn handgemaakt en allemaal unieke vondsten die hun eigen verhaal vertellen. Shop de ketting en alle andere sieraden van À la bij Gimbrère in Tilburg.


 

              

 

Artwork T-Shirt van Scotch & Soda

Het klassiek T-shirt van Scotch & Soda krijgt een twist door de geprinte artwork in het rood. Dit T-shirt kun je perfect combineren met een jeans en sneakers voor jouw ultieme weekend outfit.

Koffietafelboek Tribute to Frank de Mulder

Rood is de kleur van de liefde! Ook in je interieur staat rood mooi. Dit koffietafelboek is een echte eyecatcher op jouw salontafel. Frank de Mulder is een Belgische Beeldende kunstenfotograaf. Zijn foto’s zijn elegant, edgy, verfijnd, aantrekkelijk en artistiek. Dit nieuwste boek is een tribute aan de fotograaf. Je vindt hierin een aantal van zijn meest gevierde foto’s en enkele nooit gepubliceerde foto’s.

Maison la Bougie candle

Zoals Maison la Bougie het zelf zegt: ‘Rood op een weelderige mond transformeert de glimlach van een vrouw en laat een spoor na van zijn passage: verlangen, passie en ontgoocheling.’
Koop de heerlijke geurkaarsen van Maison la Bougie bij Gimbrère in Tilburg.

Nog steeds geen inspiratie of heb je geen idee wat je aan moet doen tijdens jouw date op 14 februari? Geen paniek! Kom naar één van onze filialen en laat je adviseren door onze stylisten. In ieder geval wensen we jou een HAPPY VALENTINE’S DAY! Let’s celebrate love today! 

 

 

Maxime Ambrosini
mambrosini93@gmail.com
Geen reactie's

Geef een reactie