Ruilen & Retourneren

Download hier het retourformulier

Termijn

Artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst of na de afhaaldatum retourneren. Bij deelleveringen gaat deze bedenktijd in zodra u het laatste artikel uit uw bestelling heeft ontvangen.

Retour regels

Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes of stofzak) te worden geretourneerd.

Artikelen zonder prijskaartje kunt u alleen retourneren in onze filialen. Wanneer het label of het prijskaartje ervoor zorgt dat het artikel niet goed beoordeeld kan worden, mag het label of het prijskaartje worden verwijderd. Het éénmalig aanpassen van kleding wordt niet beschouwd als gebruik.

Direct omruilen voor een ander artikel is alleen mogelijk in de filialen.

Bij beschadiging of incomplete artikelen wordt waardevermindering in rekening gebracht.

Andere maat of andere kleur

Een artikel gekocht in onze webshop, kunt u alleen ruilen (voor een andere maat of kleur) in onze filialen. Indien u niet in de gelegenheid bent om een filiaal te bezoeken, adviseren wij u het artikel terug te sturen via PostNL of een Kiala Punt/UPS Access Point en een nieuwe bestelling met het juiste artikel of de juiste maat/kleur te plaatsen. Wij sturen u het nieuwe artikel op wanneer wij het retour artikel in ontvangst hebben genomen.

Kosten

Wij verzenden uw pakketje kosteloos boven een bestelbedrag van €100,00. Voor een bestelling beneden een bedrag van €100,00 of voor retourneren betaalt u het bedrag wat PostNL in rekening brengt.

Retour adres:

Gimbrere Mode
Heuvelstraat 41
5038 AB Tilburg
Nederland