What to wear: een weekendje weg

What to wear: een weekendje weg

Iedereen kent het wel! De stress die we krijgen bij het inpakken van je koffer voor een weekendje weg! Hartstikke leuk hoor een weekend weg naar Parijs, Londen of Milaan… maar wat stop ik in hemelsnaam allemaal in een kleine koffertje? Dat betekent dus dat we geen grote stapels met kleding mee kunnen nemen. Maar wat doen we dan aan? Gimbrère selecteerde drie outfits die perfect zijn tijdens een weekendje weg. En die ook nog eens hartstikke makkelijk in je koffer passen. En dat betekent: extra ruimte voor nieuw geshopte outfits!

#1 De perfecte on my way look

Deze look is perfect om te dragen tijdens jouw reis naar de eindbestemming. Deze outfit is geschikt in de trein, in het vliegtuig en natuurlijk ook in de auto. De broek is van Scotch & Soda en zit heerlijk. De broek heeft een streep aan de zijkant in glimmend roze. De trui en jas zijn ook van Scotch & Soda. De jas even te warm? Met de lekkere zachte sweater blijf je alsnog warm. Maak de look af met witte sneakers voor extra comfort en een sportieve look. Shop de producten van Scotch & Soda hier of kom langs in onze winkel.

 

#2 Yellow outerwear

Dit gele jasje is warm, opvallend en makkelijk mee te nemen. Door het soepele kun je het jasje heel gemakkelijk meenemen in je koffer. Wij van Gimbrère vinden dit jasje perfect voor een middagje shoppen. Niet te warm, maar ook zeker niet te koud! Draag er een zwarte sweater onder zodat je het niet te warm krijgt tijdens al dat shoppen in jouw favoriete stad. Combineer hem met een zwarte broek en biker boots. Veel plezier met shoppen!

Koop dit jasje van Fughs & Schmitt bij Gimbrère in Tilburg en laat je adviseren door één van onze stylisten.

 

#3 Jessi Layer Dress

Jessi Layer Dress van NIKKIE. Connecting the dots. Zoveel jurkjes in je kast, maar nog steeds geen idee what to wear! Dit jurkje kun je aan tijdens een romantische dinner met le boyfriend, maar is ook zeker geschikt in de club. Je kunt hem makkelijk combineren met een leren jasje en stoere boots of juist met mooie high heels.

 

Wat vind jij van bovenstaande outfits? Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Shop de items hier of kom langs bij Gimbrère in Tilburg voor advies van onze stylisten.

Maxime Ambrosini
mambrosini93@gmail.com
Geen reactie's

Geef een reactie